MY DAILY SKINCARE


JE HUID OP EEN GOEDE WIJZE VERZORGEN met de juiste producten is van groot belang wanneer je je huid in een zo optimaal mogelijke conditie wilt behouden!

 

Ik (Anouk) heb een gecombineerde tot vette huid. Sinds ik gestopt ben met de pil is mijn huid wat vetter en onrustiger geworden. Daardoor gebruik ik momenteel meer producten die gericht zijn op het stimuleren van de afschilfering en de talgproductie reguleren.

 

Ben je benieuwd hoe ik mijn huid verzorg en welke producten ik hiervoor als huidtherapeut gebruik? Daar komen ze!


OCHTEND AVOND 🌛

Stap 1a  REINIGING

Ik begin met een milde reiniging uit de Ormedic lijn. Hiermee verwijder ik op een milde manier mijn make-up en vieze stofdeeltjes die in de loop van de dag op mijn huid zijn beland. Wist je dat de volledige Ormedic lijn helemaal organisch is, vrij van parfum en parabenen? Je gebruikt ongeveer een erwtje van dit product, dit schuim je op met lauw warm en dan was je je gezicht 1 minuut.

 

Ormedic - Balancing Facial Cleanser

NIEUW

177 ml

Meer informatie

€ 37,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stap 1b  REINIGING

Na de Ormedic cleanser reinig ik mijn huid nogmaals. Dit om mijn huid optimaal voor te bereiden op mijn nachtverzorging.  Hier gebruik ik de Ageless Total Facial Cleanser voor. Deze cleanser bevat 12% glycolzuur, wat de afschilfering stimuleert en er voor zorgt dat producten beter opgenomen kunnen worden.

 

 

Ageless - Total Facial Cleanser

€ 37,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stap 2  SERUM

Momenteel voelt mijn huid wat trekkeriger aan, dit komt door het meer binnen zijn, met de verwarming aan. Weten jullie dat dit meestal komt door een vochttekort? Het is belangrijk om producten te gebruiken die dit vochttekort gaan aanvullen en laat hier nu de Ageless Hyaluronic Filler voor in het leven zijn geroepen! Naast hydratatie geeft het je huid ook meer volume, en werkt ie tegen fijne lijntjes.

 

Ageless - Total Pure Hyaluronic Filler

€ 84,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stap 3  OOGCRÈME

Ook al voel ik me nog erg jeugdig, ik ben inmiddels geen 18 meer. Daarom is het belangrijk om aan de eerste tekenen van veroudering te gaan werken. De Ageless Total Eye Lift Crème werkt vochtbindend, tegen fijne lijntjes, wallen en donkere kringen. Een erg fijne combinatie!

 

 

 

Ageless - Total Eye Lift Crème

€ 51,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stap 4a  NACHTCRÈME

Overdag is het belangrijk je huid te beschermen, in de nacht gaat je huid zicht herstellen. Om dit proces te stimuleren gebruikt ik de MD Restoring Youth Repair Crème. Deze crème bevat o.a. retinol en glycolzuur, twee bestanddelen waar je huid (en jij dus ook) erg blij van wordt.

 

 

Image MD - Restoring Youth Repair Crème

€ 87,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stap 4b  NACHTMASKER

Ik wissel mijn nachtcrème af met het Ageless Total Overnight Retinol Masker. Dit is echt een top masker! Hoog geconcentreerd qua retinol, en dit merk je. Je doet echt een schoonheidsslaap! Mijn huid is na gebruik van dit masker gladder, ziet er egaler uit en onzuiverheden zijn minder. Ik gebruik dit masker 2 à 3 keer per week. Dit masker is ook zeer geschikt voor mensen met acne.

 

Ageless - Total Overnight Retinol Masque

€ 93,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen