MY DAILY SKINCARE


JE HUID OP EEN GOEDE WIJZE VERZORGEN met de juiste producten is van groot belang wanneer je je huid in een zo optimaal mogelijke conditie wilt behouden!

 

Ik (Anouk) heb een gecombineerde tot vette huid. Sinds ik gestopt ben met de pil is mijn huid wat vetter en onrustiger geworden. Daardoor gebruik ik momenteel meer producten die gericht zijn op het stimuleren van de afschilfering en de talgproductie reguleren.

 

Ben je benieuwd hoe ik mijn huid verzorg en welke producten ik hiervoor als huidtherapeut gebruik? Daar komen ze!


🌞 OCHTEND  |  AVOND

Stap 1  REINIGING

Dit is de allerbelangrijkste stap. Wanneer je je huid niet goed reinigt zullen de producten die je daarna gebruikt (serum en crème) niet goed hun werk kunnen doen.

Deze cleanser bevat salicylzuur wat talg oplossend werkt, en glycolzuur, dit stimuleert de afschilfering. Dit product gebruik je met water. Je pakt een klein erwtje van de reiniging, dit schuim je op met lauwwarm water, daarna was je je gezicht een minuut zodat je huid helemaal goed is voorbereid voor de volgende stap!

 

Clear Cell - Clarifying Gel Cleanser

€ 35,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Stap 2  SERUM

Dit is 1 van mijn persoonlijke favorieten! Dit serum bevat 15% Vitamine C, zorgt voor een goed gehydrateerde huid en een mooie glow. Ik breng altijd een erwtje over mijn gezicht aan, dit laat ik even intrekken voordat ik mijn dagcrème aanbreng.

 

 

 

 

 

Vital C - Hydrating Anti-Aging Serum

€ 82,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Stap 3  OOGCRÈME

Dit is een stap die veel mensen vergeten, en dat is ontzettend zonde! De huid rondom je ogen is dunner en kwetsbaarder dan de rest van je huid en heeft daarom een andere verzorging nodig. In de ochtend gebruik ik Vital C Eye Recovery Gel. Zodra ik deze gel aanbreng wordt ik als het ware wakker. Ik gebruik 1 pompje, dit is meer dan voldoende voor beide ogen. Je brengt de crème licht kloppend van binnen naar buiten aan.

 

 

 

Vital C - Hydrating Eye Recovery Gel

€ 51,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Stap 4  DAGCRÈME MET SPF

Overdag is het vooral belangrijk om je huid goed te beschermen tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf, met name de zon. De zon is erg fijn, maar zorgt ook voor 40% van je veroudering, en die willen we nou net zo lang mogelijk proberen uit te stellen!

Deze dagcrème is olievrij en werkt matterend, laat dat nou net erg fijn voor mijn momenteel wat vettere huidje zijn. Daarnaast bevat deze dagcrème dus ook een beschermingsfactor 32.

Ik gebruik ongeveer een erwtje, dit is echt voldoende voor je hele gezicht.

 

Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 32

€ 52,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Stap 5  TOTAL EYE

Mijn moeder zei vroeger altijd tegen me, "Kind, je moet later vaak een schoonheidsslaapje doen om die donkere kringen te verminderen". Nou weet ik inmiddels dat mijn donkere kringen niet ontstaan door slaaptekort, maar doordat de vaatjes rondom mijn ogen doorschemeren door mijn dunne huid. Belangrijk om die tere huid goed te beschermen, en meteen ook te camoufleren. Dit fijne product doet het allemaal!

 

Total Eye 3-in-1

€ 81,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen