IMAGE Set 2 - Revitalize

 

Productomschrijving

Revitalize is de perfecte Gift Set voor iedere Vital C fan! Met deze dosis vitamine C kun je je huid een flinke boost geven. Het voordeel van Revitalize is dat deze perfect te combineren is met alle andere IMAGE Skincare productlijnen. Voeg een Prevention+ product naar keuze toe voor een compleet dagregime binnen Your Daily Skin Routine. Vital C is de bestselling productlijn van IMAGE. Goed nieuws dus voor iedere IMAGE Skincare fan: al je favoriete producten gebundeld tot mooie Gift Set inclusief luxe toilettas.

 

Voordelen

  • De ultieme Gift Set voor iedere IMAGE Skincare fan
  • Bevat de bestselling Vital C producten
  • Voeg een dagcrème met SPF toe om een volledig dagregime te creëren

 

Inhoud

  • VITAL C - Hydrating Facial Cleanser: met deze romige crème-cleanser kun je dagelijks op een milde manier je gezicht reinigen en zelfs make-up verwijderen. Door de toevoeging van een hoge concentratie Vitamine C heeft het een antioxidant-werking en pakt het schade die is ontstaan door externe invloeden aan. Daarnaast verzacht het de huid en verlicht het jeuk. Vital C - Hydrating Facial Cleanser is dan ook uitermate geschikt voor de gevoelige huid en bij huidaandoeningen zoals rosacea.
  • VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum: de absolute bestseller! Het grote voordeel van dit ultiem hydraterende serum op basis van vitamine C, is dat je het kunt gebruiken bij alle huidtypes. Zo is het geschikt voor een droge/gedehydrateerde huid en bij zeer gevoelige huidtypes. Het geeft verlichting bij rosacea, roodheden of na afloop van een intensieve behandeling. Daarnaast helpt het de huid herstellen bij zonbeschadiging. Zelfs bij een vette of acne-gevoelige huid kun je dit serum mooi inzetten. Een echte alleskunner dus!
  • VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel: laat je ogen stralen met deze hydraterende, anti-aging ooggel op basis van antioxidanten en peptiden. Verzacht kraaienpootjes, helpt om effectief donkere kringen en wallen te bestrijden en stimuleert de aanmaak van collageen. 

 

Tijdelijk met 10% korting!

€ 99,00

€ 89,10

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Populaire producten uit de webshop