VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)


ONLINE WINKELEN

 

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja, zodra je de bestelling succesvol hebt afgerond ontvang je per e-mail een bevestiging. Hierin staat o.a. een overzicht van je bestelling (artikel en prijs), het factuur- en afleveradres en de gebruikte betaalmethode.

 

 

BETALEN

 

Op welke manieren kan ik betalen?

Wij accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL.

 

Is mijn betaling beveiligd?

Absoluut. Je betaling en persoonlijke gegevens worden volledig beschermd via een beveiligde verbinding (SSL - Secure Sockets Layer). Dit garandeert de vertrouwelijkheid van de informatie.

 

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Eventuele lokale belastingen en invoerrechten voor bestellingen buiten de Europese Unie zijn niet in de prijs inbegrepen. Deze zijn voor rekening van de klant.

 

Hoe werkt het als ik een actiecode heb?

Een actiecode kun je tijdens het afrekenen toevoegen. Type de actiecode in het veld onder de te bestellen artikelen, klik op GEBRUIKEN en de korting wordt automatisch verrekend.

 

 

VERZENDING EN LEVERING

 

Worden er verzendkosten in rekening gebracht?

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn 6,95 euro.

 

Hoe snel wordt mijn bestelling afgeleverd?

Bestellingen op maandag t/m vrijdag worden binnen 3 dagen afgeleverd. In het weekend geplaatste bestellingen worden op maandag verstuurd en dinsdag afgeleverd. Leveringen in Nederland worden verzorgd door PostNL of DHL.

 

 

RUILEN EN RETOURNEREN

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Retourneren is geen enkel probleem. Wij willen dat je helemaal blij en tevreden bent met je aankoop. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je de bestelling aan ons retourneren.

Wij ruilen het artikel graag voor je om of storten het aankoopbedrag terug. Hiervoor gelden de volgende regels:

  • Stuur binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail naar info@huidtherapievianen.nl.
  • Vermeld hierin je bestelnummer, het artikel dat je wilt terugsturen en de reden.
  • Je ontvangt van ons een email met instructies om je bestelling te retourneren.
  • De te retourneren artikelen dienen vervolgens binnen 5 dagen in de originele verpakking teruggestuurd te worden.
  • Teruggestuurde artikelen moeten nieuw en ongebruikt zijn met alle originele verpakkingen. Beschadigde artikelen of gebruikte artikelen worden niet geaccepteerd.
  • Voor alle correct teruggestuurde artikelen geldt: het aankoopbedrag (zonder de verzendkosten) zal binnen 7 dagen worden teruggestort via dezelfde methode waarmee je hebt betaald.

Kan ik het aankoopbedrag terugkrijgen?

Jazeker. Voor alle correct teruggestuurde artikelen die online zijn besteld geldt: het aankoopbedrag (zonder de verzendkosten) zal binnen 7 dagen worden teruggestort via dezelfde methode waarmee je hebt betaald.